Rakentaminen


Rakennusprojektisi suunnitteluvaiheen jälkeen teemme sinulle tarjouksen talotoimituksesta säältä suojaan valmiusasteeseen asennettuna, johon voit vielä halutessasi lisätä tavaratoimituksen, mikä sisältää tarvikkeet ja eristeet talon rakentamiseksi lämmöt päälle vaiheeseen.

Rakennusvaiheet lyhyesti

1) Rakennesuunnitelmat ja hirsikaaviot

Kauppasopimukseen jälkeen laadimme rakennesuunnitelmat ja hirsikaaviot.

2) Hirsien ja rakenteiden valmistus
Lopullisten suunnitelmien hyväksymisen jälkeen valmistamme hirret ja rakenteet.
3) Tavaroiden toimitus tehtaalta asiakkaalle

Tehtaalle varastoidut tavarat toimitetaan muutama päivä ennen kuin asentajat tulevat töihin.

4) Sinulle sopivat asennusvaihtoehdot

Asiakas voi valita joko kehikon asennuksen tai säältä suojaan -asennuksen.

Suunnitelmista kodiksi

Kauppasopimuksen jälkeen laadimme rakennesuunnitelmat ja hirsikaaviot. Tässä vaiheessa rakennussuunnittelijamme on yhteydessä asiakkaaseen tai hänen vastaavaan mestariinsa, mikä mahdollistaa vielä toivomusten esittämisen näkyvistä rakenteista. Lopullisten suunnitelmien hyväksymisen jälkeen valmistamme hirret ja rakenteet suunnitelmien mukaan ja varastoimme ne tehtaalla, kunnes toimittamisen aika koittaa. Tavarat toimitetaan muutama päivä ennen kuin tehtaan asentajat tulevat töihin. Asiakas voi halutessaan valita kehikon asennuksen tai säältä suojaan -asennuksen, mistä rakentamista on asiakkaan sitten helppo jatkaa oman aikataulunsa mukaisesti. 

 

 
1 / 4
 
2 / 4
 
3 / 4
 
4 / 4
Matti Vaara
Toimitusjohtaja,
myynti koko Suomi

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää rakennusprojektin aloittamisesta? Kerro miten tavoitan sinut, niin kerron mielelläni lisää mahdollisuuksista.

 

Hirsiomakotitalot

 

Hirsihuvilat ja -mökit