Talvirakentaminen


Haluatko rakentaa hirsitalosi talvella? Kesä on luonnollisesti suosituinta rakennusaikaa, mutta talvirakentamisessa on paljon harkitsemisen arvoisia etuja. Hyvä aika perustusten pystyttämiselle on loppusyksystä, jotta asennuksen voi ajoittaa helmi-, maalis- ja huhtikuulle.

Miksi rakentaa talvella?

Mahdollisuus fiksuun ajoitukseen

Oikealla ajoituksella työt voidaan jaksottaa fiksummin, sillä pohjien tekeminen jo syksyllä takaa, että asiakkaalle jää aikaa miettiä sisustusratkaisuja talvella.

Mahdollisuus löytää osaajia

Kesän jälkeen, kun suurin sesonkiaika on ohitse, sinulla on mahdollisuus valita palvelukseesi parhaat osaajat sähkömiehistä putkimiehiin.

Mahdollisuus vähentää byrokratiaa

Byrokratia rattaat kääntyvät hitaasti – varsinkin kesällä, joka on esimerkiksi rakennuslupa-asioissa kaikista pahinta ruuhka-aikaa.

Mielenrauhaa talvirakentamisella

Monet ihmiset, jotka ovat tammikuussa talon ostoaikeissa, huomaavat nopeasti ajan olevan kortilla. Yksi talvirakentamisen suurista eduista on se, että se antaa uudesta hirsitalosta haaveilevalle enemmän suunnitteluaikaa, sillä kesällä koko prosessi tapahtuisi yhtä kyytiä. Jos pohjat tehdään syksyllä, asiakkaalle jää aikaa miettiä talvella esimerkiksi sisustusmateriaaleja. Alkuvuodesta aloitettu rakentaminen tarkoittaa myös sitä, että sisätyöt on mahdollista aloittaa uudessa kodissa kätevästi jo kesäloma-aikana. Mikäli haluat nauttia talvirakentamisen tuomasta mielenrauhasta, ota meihin yhteyttä viimeistään loppusyksyyn mennessä.

 
1 / 8
 
2 / 8
 
3 / 8
 
4 / 8
 
5 / 8
 
6 / 8
 
7 / 8
 
8 / 8
 

Hirsiomakotitalot

 

Hirsihuvilat ja -mökit